Cloud-ul tău, regulile tale

Nextcloud vă pune datele la îndemână, sub controlul dumneavoastră.

Stocați-vă documentele, calendarul, contactele și fotografiile pe home serverul personal de acasă.

Fiecare membru al familiei isi poate salva automat pozele din telefon sau documentele de pe laptop in contul personal privat folosind functia InstantBackup.

O data configurat un cont pentru fiecare membru, nici un alt membru al familiei nu poate avea acces la documentele sau pozele altui membru al familiei fara incuviintarea acestuia.

O data configurata aplicatia pe telefon (Apple sau Android) sau laptop (Mac, Android, Windows sau Linux) folderele selectate se vor salva instant, fara sa fie necesara nici o comanda din partea utilizatorului. O data configurata conexiunea la server, ori de cate ori telefonul sau laptopul se va conecta la reteaua wireless din casa, direct sau prin intermediul conexiunii private VPN datele se vor salva automat.

Configurarea aplicatiei pe telefon sau laptop dureaza doar doua minute.

Va protejati astfel datele in cazul pierderii, furtului sau defectarii telefonului sau laptopului precum si in cazul pierderii sau furtului conturilor de cloud (Google Drive, One Drive, etc…).

Deasemenea veti avea acces la toate documentele si pozele din homeserverul dvs. privat de oriunde si in mod total securizat datorita aplicatiei OpenVPN care ruleaza pe acelasi server.

Aceasta functie oferita de Home Serverul SLT este una dintre cele mai utile si apreciate din urmatoarele motive:

  1. Deoarece datele tale sunt imprastiate peste tot, in locatii publice – chiar acum aproape toate datele despre tine sunt stocate in locatiile mai multor companii al caror nume difera de la tara la tara (Facebook, wechat,Vk, Google, Yahoo, Weibo, Tencent, Microsoft, Instagram, Tik Tok). Ei cunosc unde locuiesti, ce cautari faci pe internet, cu cine vorbesti, ce mananci si probabil ce gandesti.

  2. Deoarece cunoasterea inseamna putere – datele tale reprezinta cine esti tu de fapt si astfel poti fi usor abuzat. Si puterea duce la abuzuri. Un politician va sti sa te convinga sa-l votezi, platformele te pot manipula sa cumperi, un hacker te va putea santaja.

  3. Poate esti o persoana care chiar doreste ca viata privata sa ramana privata – chiar daca nu face face nimeni abuz de datele tale, asta promit doar companiile care iti stocheaza datele in cloud, nu e treaba lor sa stie ce faci tu. Dreptul la viata privata este fundatia democratiei. Si noi dorim sa te ajutam sa iti recapeti acest drept.

De aceea sa detii un server NextCloud privat este cea mai buna cale pentru a incepe!!!