Un home server prezentat pe website-ul shcomputer.eu poate fi folosit într-un număr variat de moduri, la fel cum ar putea fi utilizat orice alt server. Acest tip de server este cel mai potrivit pentru utilizatorii care au nevoie de o soluție pentru stocare și prelucrare de date la domiciliu, fie pentru uz personal, fie pentru o afacere mică sau pentru o organizație deoarece consumul de energie este neglijabil – consuma aproximativ cat doua becuri economice (intre 30 si 50Watt/h).
Iată câteva exemple de moduri în care un server home de la shcomputer.eu poate fi utilizat:

Stocare în cloud:

SLT poate fi utilizat drept un server de stocare cloud personal, astfel utilizatorul poate salva automat continutul telefoanelor mobile ale membrilor familiei si pot urmări și accesa toate datele personale într-un singur loc, inclusiv documente, fotografii, videoclipuri și alte fișiere.

Server de backup:

Puteți utiliza un server home SLT ca un sistem de backup, astfel încât să păstrați copii ale datelor importante de pe toate dispozitivele dvs.

Web hosting:

Cu ajutorul unui home server SLT, puteți găzdui propriul site web la domiciliu. Aceasta poate fi o opțiune valoroasă pentru antreprenori sau pentru cei care doresc să-și promoveze afacerea, fără a fi nevoie să cheltuiască bani pe un server dedicat la o companie specializată.

Streaming media:

Un home server poate fi folosit pentru a stoca si rula fișiere multimedia, precum filme, muzică și fotografii, ce apoi pot fi accesate de pe orice dispozitiv în rețea.

Monitorizarea rețelei:

Un home server SLT poate monitoriza și întreține întreaga rețea realizând analize complexe și depășind neajunsurile sistemelor de protecție individuale gen antivirus.

Jocuri multiplayer:

Un home server poate fi utilizat și pentru organizarea de partide multiplayer de jocuri în spațiul online, astfel eliminând problemele de lag și permitând accesul la jocuri în orice moment, fara abonamente.
Aceste exemple sunt doar câteva dintre modurile în care un server home de shcomputer.eu poate fi folosit. Este important să ne contactati pentru a afla mai multe informații și a găsi soluțiile potrivite pentru nevoile dvs. specifice.